Dagboek 2020

19 januari
Vandaag reden we naar Soest. Eerst heb ik met Rik in zijn huis gespeeld. Hij is 7 jaar en wees me af en toe terecht als ik wat te wild deed. Daarna weer in de auto naar een mountainbikeparcours waar Yvonne aan een wedstrijd meedeed. Bleek dat ik eerst een trap op moest lopen. Voor ze er erg in hadden, was ik al boven. Traplopen kan ik dus ook.

Na afloop moest ik natuurlijk die trap weer af, ook dat ging prima. In de auto terug naar huis heb ik geslapen, ik was best wel moe van het spelen en het kijken naar al die mountainbikers. Thuisgekomen wilde ik ook de trap op lopen, maar ben op de 4e tree door het vrouwtje opgepakt. Traplopen is nog helemaal niet goed voor mij.

11 januari
Vanmorgen ben ik voor het eerst naar “school”geweest. Pfffff daar word je moe van.
Eerst moest ik gaan zitten. Dan kan ik wel, alleen ga ik recht tegenover het vrouwtje zitten, maar op school moet ik naast het vrouwtje zitten. Daar moeten we thuis maar goed op gaan oefenen. Ik moest ook stukjes aan de riem naast het vrouwtje lopen. Soms ging het wel maar ook dolle boel, want ik wilde alleen maar spelen met de riem. Ineens zat het vrouwtje onder het bloed van mij. Mijn hoektand rechtsonder was er uit gegaan doordat ik met de riem ging spelen, wat niet mag.
Onderweg naar huis viel ik al in slaap en verder heb ik de hele middag geslapen.
Donderdag wilde ik aan een schoenveter trekken, toen ging er ook een hoektand uit.
En later zag ik op het kleed een melkkies liggen. Ja, ik ben aan het wisselen.

9 januari
Vandaag ben ik 4 maanden jong. Gezellig met de baas op de bank zitten:

waarover “praten” wij, wij “praten” over …….mijn gewicht. Ik weeg inmiddels 14,1 kg.

Nog een paar foto’s van mij op de bank.

8 januari
Vandaag heb ik met mijn vriendin Indy ( een Bouvier) in het park gerend.

vrouwtje van Indy had een telefoon mee.

5 januari
Ik moet toch echt even kijken wat er daar in de tuin gebeurt.

4 januari
Ze hebben voorlopig nog een bank in de kamer gezet. Ik mag daarop zitten, want op de andere bank nam ik teveel ruimte in. Ja, ja ik ben weer gegroeid.
Dus op mijn bank een tukkie doen, kussen omgegooid en slapen maar. Dit ligt toch lekker, kijk:

Moet ik ook nog even vertellen. Ik kan van de bank springen, zelfs over de achterkant heen.

1 januari
Gisteren overdag tijdens het wandelen was ik helemaal niet bang voor het vuurwerk. Als ik knallen hoorde, dan ging ik rustig zitten en kijken waar het vandaan kwam.
Om 22.30 uur moest ik een plasje doen in al die herrie en flitsen en dat vond ik niet leuk. Om 0.00 uur ging hier behoorlijk veel vuurwerk af, maar ik kauwde lekker op mijn pensbotje en zo had ik minder aandacht voor de flitsen.